Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن انبوه سازان مسکن تهران گفت: وام ودیعه مسکن، یک مُسکن موقت است و دولت باید بهبود بازار اجاره مسکن استیجاری را در دستور کار خود قرار دهند.

 

آقای ایرج رهبر گفت: تسهیلات ودیعه مسکن که امسال به مستاجران پرداخت می‌شود در قالب یک مُسکن برای آرام کردن بازار اجاره است و با توجه به آنکه در سال‌های گذشته این طرح به مرحله اجرایی و عملیاتی رسیده تا حدودی توانسته این بازار را به سمت آرامش هدایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دبیر انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران، دولت برای بهبود وضعیت بازار اجاره مسکن، باید تولید مسکن در قالب طرح استیجاری را در دستور کار خود قرار دهد و در اجرای این طرح‌ها می‌تواند از توان بخش خصوصی استفاده کند که همین امر می‌تواند در کنترل قیمت‌های اجاره موثر باشد.

براساس این گزارش هنوز وام ودیعه مسکن ۶۰ میلیون تومانی ابلاغ نشده و بخشنامه اجرایی ارائه نشده است، اما هم اکنون تسهیلات ودیعه تا ۷۰ میلیون تومان به متقاضیان پرداخت شده که از این میزان ۵۰ تومان بدون سپرده و ۲۰ میلیون از محل اوراق به افراد با نرخ سود ۱۸ درصد و با بازپرداخت سه ساله است که میزان اقساط این تسهیلات ماهانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان می‌شود و برای ۲۰ میلیون تومان که از محل اوراق خریداری می‌شود، حدود ۵۰۰ هزار تومان باید پرداخت شود.

چندی پیش هم وزارت راه و شهرسازی از ابلاغ تسهیلات ودیعه مسکن به شورای پول اعتبار خبر داده بود که براساس آن میزان تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۶۰ میلیون تومان برای سایر کلان شهر‌ها ۴۵ میلیون تومان و برای شهر‌های کوچک ۳۵ میلیون تومان تعیین شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بازار مسکن ، بازار اجاره

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار مسکن بازار اجاره تسهیلات ودیعه میلیون تومان بازار اجاره ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران

مناطق ۱ و ۳ شهر تهران، به عنوان گران‌ترین مناطق بازار مسکن پایتخت، محل عرضه آپارتمان‌های لوکس و گران‌قیمت هستند.

تازه‌ترین بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» از بازار معاملات اجاره مسکن این دو منطقه نشان‌دهنده آن است که عمده مالکان واحد‌های اجاره ای، در روز‌های اخیر، فرمول ترکیبی رهن و اجاره ماهانه را به عنوان مدل انتخابی خود برای دریافت اجاره بها از مستاجر انتخاب کرده اند. البته نسبت فایل‌های رهن کامل نیز در این دو منطقه نسبت به کل فایل‌ها و همچنین سایر مناطق تهران همچنان بالاست.

بررسی‌ها در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع که به عنوان الگوی متراژی تقاضای مصرفی این دو منطقه انتخاب شده است، نشان می‌دهد میانگین اجاره بهای پیشنهادی ماهانه مسکن در این دو منطقه برای یک واحد مسکونی با متوسط مساحت ۱۲۴ مترمربع، بر اساس مشخصات فایل‌هایی که روز گذشته به بازار عرضه شد، رقمی حول و حوش ۲۸میلیون و۵۰۰هزار تومان به علاوه میانگین رهن یک میلیارد و ۳۰۰ تا یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی است.

بر این مبنا، متوسط مبلغ رهن کامل پیشنهادی هر مترمربع آپارتمان در این دو منطقه لوکس پایتخت، برای واحد‌های مصرفی، در مرز ۲۰ میلیون تومان قرار دارد. در جدول زیر مشخصات تازه‌ترین فایل‌های عرضه‌شده به بازار مسکن دو منطقه ۱ و۳ تهران در محله‌های منتخب و در بازه متراژی ۸۰ تا ۱۶۰ مترمربع درج شده است.

دیگر خبرها

  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید