Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@21:50:30 GMT

مُسکنی برای مَسکن

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۴۸۹۹

مُسکنی برای مَسکن

آفتاب‌‌نیوز :

معضل گرانی مسکن، زندگی ام را تلخ کرده است

س – مرحمتی با بیان اینکه همسرش کارگر یک شرکت تولیدی است، که تا چندی پیش زندگی خوبی داشتند ولی به خاطر برخی از مشکلات در شرکت تعدیل نیرو شده و در حال حاضر خانه نشین است، به ایسنا گفت: قبلا هم اجاره بها برای ما سنگین بود ولی چون همسرم شاغل بود به هر سختی می‌توانستیم مبلغ اجاره را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانو که خانه دار نیز است، گفت: در حال حاضر علی رغم اینکه صاحب خانه اطلاع دارد که همسرم بیکار شده است، ولی برای بالا بردن اجاره فشار وارد می‌کند و اصرار دارد اگر نمی توانیم بپردازیم پس خانه را تخلیه کنیم.

وی با بیان اینکه یک دختر دانشجو و یک پسر 12 ساله بیمار دارم، اضافه کرد: از هر طرف در فشار هستیم، حال آنکه زندگی‌مان را با عشق و علاقه شروع کرده بودیم ولی این مشکلات باعث شده است که بین من و همسرم اختلاف پیش آید تا جایی که روزها و هفته ها باهمدیگر قهر می‌کنیم به طوری که آن خانه گرم با روابط محبت آمیز یک محیط خشن و ناآرام شده است.

به خاطر ناتوانی در تامین مسکن، 5 سال است که نامزد هستم

ف - محمدی یکی از افرادی که به امید دریافت کمک هزینه دریافت مسکن به کمیته امداد مراجعه کرده است، گفت: 5 سال است که ازدواج کرده ام ولی به دلیل اینکه برای اجاره منزل مناسب قادر نیستم نمی توانم مراسم عروسی ام برگزار کنم.

وی با بیان اینکه بدون خانه و کاشانه نمی توان زندگی مشترک را شروع کرد، گفت: خانواده پدری خودم و همسرم هیچ کدام بضاعت مالی آنچنانی ندارند، که بتوانند، به ما کمک کنند، بدون خانه و سقف هم نمی‌توان برای آغاز یک زندگی قدمی برداشت.

این جوان که کارگر فصلی است، اضافه کرد: ما برای خرید مسکن حتی فکر هم نمی کنیم، چه رسد برنامه ریزی بکنیم، ولی امیدوار هستیم از محلی به ما کمکی بشود تا بتوانیم سر خانه و زندگی‌مان برویم.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان مسکن مددجویی

مدیر کمیته امداد امام خمینی میاندوآب چوپان نژاد در گفت و گو با ایسنا گفت: با مشارکت بسیج سازندگی سپاه میاندوآب برای خانه دار کردن قشر بی بضاعت وارد همکاری شده ایم که در این راستا 10 واحد مسکونی مددجویی در یکی از اعیاد ملی مذهبی افتتاح خواهد شد، این واحدها به کسانی تعلق می گیرد که به معنای واقعی کلمه محروم هستند و پشتیبانی برای دریافت تسهیلات ندارند.

وی به شکل گیری همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان برای خانه دار کردن مددجویان اشاره کرد و گفت: ۳۰ میلیون تومان بنیاد مسکن و ۳۰ میلیون تومان نیز کمیته امداد برای هر واحد مسکونی به صورت بلاعوض هزینه می کند و ۱۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود، که اگر کفایت نکند، کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومان دیگری اختصاص می دهد.

وی با بیان اینکه وام های قرض الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله به خانواده ها پرداخت می شود، گفت: ۵۵ خانواده در این راستا به بنیاد مسکن معرفی شده اند.

این مسئول با بیان اینکه عمده این احداث ها در روستاها یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت انجام خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم، این پروژه ها تا پایان سال جاری تکمیل شده و به خانواده ها تحویل داده شود.

وی گفت: برای توانمندسازی خانواده ها در تلاش هستیم و امروزه مثل سابق یک پرونده ۱۰ یا ۱۵ ساله برای خانواده ها مفتوح نمی شود، بلکه یک بازه زمانی ۶ ماهه برای مددجویان از جمله زنان سرپرست خانوار مشخص می کنیم، سپس برای توانمندسازی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و رفع مشکلات اساسی آنها از جمله مسکن و اشتغال اقدام می کنیم، تا افراد متکی به خود پرورش پیدا کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه وضعیت اقتصادی کشور شرایط را برای خدمات رسانی دشوار کرده است، گفت: با این مبالغی که تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه برای ساخت مسکن پرداخت می شود، به سختی می توان امیدوار بود یک فرد برای احداث مسکن موفق شود، به طوری که این مبالغ بیشتر حالت تسکین دهنده را دارد نه درمان !

این مسئول ضمن ابراز تاسف از اینکه تورم نه تنها به قشر کم برخوردار بلکه به طیف تولیدکننده نیز لطمه می زند، گفت: وقتی از بزرگترین واحدهای تولیدی شهر بازدید می کنیم، کارآفرین ها این گونه عنوان می کنند که برای تهیه مواد اولیه باید مبلغی هم روی فروش خود بگذارند، یعنی در عمل خبری از سود و بهره وجود ندارد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب از مسئولان رفع مشکلات اقتصادی فعلی را خواستار شد و گفت: اکنون در جنگ اقتصادی به سر می بریم، که امیدوار هستیم از آن سربلند بیرون بیاییم.

به پزارش ایسنا؛ مسکن یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها در هر جامعه است، ولی شرایط در کشور ما به گونه ای رقم خورده است، که این موضوع از دغدغه به یک نگرانی عظیم و مشکل غیرقابل حل تغییر حالت داده است.

بنابراین می طلبد که دولت با عنایت به شعارهای انتخاباتی وارد گود شده و برای حل این معضل آستین همت بالا بزند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مسکن بازار مسکن قیمت مسکن تسهیلات قرض الحسنه میلیون تومان کمیته امداد خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟