Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروهای مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها واقع در فلکه ۵ فردیس نمونه شاخصی از فعالان کانون های فرهنگی هنری مسجد هستند که با امیدآفرینی مُسکنی برای محرومان منطقه و ایجاد اشتغال و کار فرهنگی موثر شده اند.

خبرگزاری شبستان - البرز: فعالیت های تشکیلاتی مساجد با محوریت شکل گیری کانون های فرهنگی هنری و یا قرارگاه های هدفمند بستری از حضور پرشور نوجوانان و جوانان را در نهاد مسجد ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاکله و خاستگاه مساجد به واقع همین کارهای تشکیلاتی هدفمند منسجم و پویا با حضور گروه های سنی مختلف به ویژه نوجوانان و جوان است.

 

نوجوانان و جوانان مسجدی که در جست و جو راهی به منظور ارتقاء میزان توانمندی در دنیای رقابت و زیست مومنانه هستند در فضای کانون فرهنگی هنری مسجد رشد پیدا می کنند و مصدری برای مراجعه مردم در آینده نزدیک می شوند آنچنان که در عرصه فرهنگی، علمی، اجتماعی و حتی سیاسی در چارچوب مساجد شاخص اسلامی فعالیت های موثری را انجام دهند.

 

سال هاست که نیروهای فعال و ارزشی مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها در فلکه ۵ فردیس در قالب زیست مومنانه عملکردهایی را از خود به یادگار گذاشته اند که تحسین خانواده ها، محله و در سطح کلان تر منطقه و شهرستان را برانگیخته است.

 

 

به جرأت می توان گفت، نیروهای مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها واقع در فلکه ۵ فردیس نمونه شاخصی از فعالان کانون های فرهنگی هنری مسجد هستند که با امیدآفرینی مُسکنی برای محرومان منطقه و ایجاد اشتغال و کار فرهنگی موثر شده اند. 

 

با وجود آنکه اثبات شده است که نیروهای مسجدی پیش از انقلاب، همچنین پس از انقلاب در جریان سازی و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی نقش موثری داشته اند اما یک نگاه میدانی به فعالیت های نیروهای نوجوان و جوان این مسجد نشان می دهد که آنان در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با عزمی ستودنی به میدان آمده اند و قطعا این حضور و حرکت بدون حمایت و هدایت امام مسجد امکان پذیر نیست.

 

 

مسکنی برای محرومیت زدایی و تربیت نوجوانان و جوانان در سایه سار بلوغ فکری

 

« حجت الاسلام ابوالفضل مرادی» در جریان روند فعالیت های مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها در فلکه ۵ فردیس به خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز گفت: فعالیت تشکیلاتی و هدفمند نیروهای فعال کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها در قالب قرارگاه فاطمیون برمبنای هم افزایی و هم اندیشی نوجوانان و جوانان شایسته و شاخص مسجد در حال انجام است. 

 

مدیر مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها افزود: بلوغ فکری و تربیت برخاسته از تفکر مسجدی مهمترین اصل تربیتی در جریان برپایی برنامه های فرهنگی، هنری و معرفتی این مسجد است. 

 

وی عنوان کرد: همچنان که رهبرمعظم انقلاب فرمودند از فضای مجازی برای امیدآفرینی، توصیه به صبر، توصیه به حق و بصیرت افزایی استفاده کنید، اساس و مبنی فعالیت این مسجد نیز با توجه به شرائط کرونا تحقق این محورهای مهم است.

 

 

وی ادامه داد: ظرفیت سازی، محتواسازی، کادرسازی و ... با نگاه به چارچوب های مسجد تراز اسلامی در مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها انجام می پذیرد و در این رابطه ظرفیت عظیمی از فعالیت ها را شاهد هستیم. 

 

وی اظهار کرد: جوانان و نوجوانان مسجدی در رأس برنامه های فرهنگی و هنری مسجد هستند، آنان با بلوغ فکری برگرفته از شعائر اسلامی همواره با ایده های نو، محتواسازی عمیق زمینه احیاء و پویایی مسجد هستند.

 

امام مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان ظرفیت عظیمی هستند که توجه به شایستگی های درونی آنان می تواند دستاوردهای کلانی را به همراه داشته باشد. 

 

 

راه اندازی بازارچه خیریه با هدف محرومیت زدایی در منطقه

 

« حسین اویسی» از جمله جوانان فعال مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها است که به خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز گفت: هدف از فعالیت در مسجد تحقق تشکیلات منسجم در قالب زیست مومنانه است. 

 

دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی افزود: قریب به ۲ سال است که کارهای تربیتی، مطالعه براساس کتاب های تربیتی شیخ صفایی حائری و ... در قالب گعده های هم اندیشی مورد توجه قرار می گیرد. 

 

مدیر قرارگاه فاطمیون مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها اظهار کرد: اجرای طرح یک پرچم در منزل به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج) خانه سازی برای محرومان با همت نیروهای نوجوان و راه اندازی بازارچه همدلی با هدف تعامل و ایجاد روحیه همکاری از جمله برنامه های قرارگاه فاطمیون در مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها فلکه ۵ فردیس است. 

 

تحقق بیانیه گام دوم انقلاب راهبرد فعالیت کانون های مساجد در سال ۱۴۰۰

 

حجت الاسلام کاظم شکری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص زیست مومنانه در قالب فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد می گوید: یکی از رویدادهای مهم و اثرگذار فرهنگی که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

 

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: فعالیت مستمر و متداوم کانون های فرهنگی هنری مساجد زمینه احیاء و تحقق مسجد تراز اسلامی را ایجاد کرده است.

 

به گفته شکری، مشارکت و هم افزایی کانون های فرهنگی هنری مساجد با دستگاه ها و متولیان فرهنگی در جریان برپایی و گرامیداشت مناسبت های ارزشی، اجتماعی و دینی با رویکرد فرهنگی یکی از دیگر ویژگی های شاخص کانون های مساجد است.

 

وی ادامه داد: مبنای کار تشکیلاتی کانون های فرهنگی هنری مساجد در سال ۱۴۰۰ تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است به همین منظور فعالیت های مستمر و محتواسازی های صورت گرفته در این خصوص با اهتمام کارشناسان در حال برنامه ریزی است. 

 

تداوم نگاه به جوانان اتمام حجت با تهاجم های فرهنگی

 

احیاء مسجد تراز اسلامی در سطح استان البرز گامی است در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلام و این باور که تداوم نگاه و باور به جوانان و نوجوانان اتمام حجت با تهاجم های فرهنگی است. 

 

به نظر می رسد، برای سال ۱۴۰۰ شاهد تحولات اثرگذار مطلوبی در روند فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد با توجه به فعالیت پرشور نوجوانان و جوانان باشیم. 

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها کانون فرهنگی هنری فاطمیون مسجد تراز اسلامی مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها کانون های فرهنگی هنری مساجد تحقق بیانیه گام دوم انقلاب نوجوانان و جوانان فرهنگی هنری مسجد خبرگزاری شبستان زیست مومنانه مسجد هستند ۵ فردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد