Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی محسنی بندپی در مورد رشد چند برابری لوازم و تجهیزات توانبخشی گفت: بخش عمده‌ای از درآمدهای دولت به واسطه شیوع ویروس کرونا و قسمتی به واسطه تحریم ناجوانمردانه کاهش داشته است. کاهش درآمدهای داخلی و خارجی در چند سال اخیر عاملی شد تا سازمان‌ها و نهادهایی که وابسته به دولت و بودجه بودند تغییراتی در میزان حمایت خود ایجاد کنند که بهزیستی از این امر مستثنی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: جامعه معلولان اغلب افرادی فاقد شغل بوده و قانون حمایت از معلولان در راستای حمایت از این افراد به درستی اجرایی نشد بر همین اساس بیشتر این افراد تحت  پوشش حمایت‌های سازمان بهزیستی هستند و این سازمان برای حمایت از این گروه نیازمند بودجه دولتی است که به دلیل کمبود این حمایت‌ها خواه و ناخواه معلولان ضربه می‌خورند.

مناسب سازی معابر شهری مهمترین دغدغه معلولان بود

وی تاکید کرد:  تا مدتی قبل مناسب سازی معابر شهری مهمترین دغدغه معلولان بود اما امروزه به دلیل رشد چند برابری لوازم و تجهیزات  توانبخشی بسیاری از جامعه معلولان در سختی و مشقت بسیار به سر می‌برند. بنده به عنوان یکی از افرادی که در این حوزه کار کرده‌ام سختی و مشکلاتی را که  معلولان به لحاظ مادی و جسمی تحمل می‌کنند، شاهد هستم. در حال حاضر با توجه به گرانی،  تجهیزات توانبخشی با رشد ده برابری روبرو بوده است، این در شرایطی است که مقرری در نظر گرفته شده برای حمایت از افراد معلول تغییر نکرده است و امروزه شاهد وسایل توانبخشی هم هستیم.

در بودجه ۱۴۰۰ رشد قابل توجهی در اعتبارات سازمان بهزیستی نداشتیم با تمام این تفاسیر اگر دولت همین اعتبارات را اختصاص دهد بسیاری از مشکلات این سازمان مرتفع خواهد شد

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در بودجه ۱۴۰۰ رشد قابل توجهی در اعتبارات سازمان بهزیستی نداشتیم. با تمام این تفاسیر اگر دولت همین اعتبارات را اختصاص دهد بسیاری از مشکلات این سازمان را مرتفع خواهد شد.

محسنی بندپی تاکید می‌کند: سال آینده برنامه‌ها و نشست‌های مشترک بیشتری با سازمان بهزیستی خواهیم داشت تا مشکلات‌شان بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد و اگر بتوانیم دولت را موظف به پرداخت اعتبارات تخصیص یافته کنیم و ردیف‌های اعتباری که  برای سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده در قالب الحاق تبصره پرداخت کنند بی شک  شرایط معلولان بهتر خواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در کنار قیمت لوازم و تجهیزات توانبخشی، کیفیت محصولات تولید شده موضوع دیگری  است با وجود اینکه  بسیاری از محصولات توانبخشی در داخل تولید می‌شوند اما هنوز از مرغوبیت لازم برخوردار نبوده اند، بدون شک دولت باید برای تولیدات مرغوب پزشکی با قیمت مناسب اقدام کند  تا مجبور به واردات محصولات خارجی به ویژه  در حوزه تجهیزات توانبخشی نباشیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: تولید استاندارد و با کیفیت محصولات توانبخشی باید در دستور کار قرار بگیرد تا منجر به آسیب دیدن معلولان به واسطه بی‌کیفیتی محصولات نباشیم. به فرض مثال بسیاری از افراد معلول و حتی سالمندان مجبور به استفاده از عصا هستند استاندارد نبودن و بی کیفیتی همین کالای توانبخشی گاهی عواقب جبران ناپذیری را به همراه دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان خاطر نشان کرد: حمایت‌های دولت از معلولان در حد مصوباتی است که در بودجه ۱۴۰۰ مطرح شده و گزینه جدید دیگری در جهت حمایت از معلولان وجود ندارد اما می‌توان به واسطه هزینه‌های سنگین زندگی در طول سال آینده، دولت را موظف به حمایت از جامعه هدف بهزیستی و کمیته امداد کرد تا مسکنی برای حل مشکلات معیشتی معلولان در سال آینده باشد

منبع: نماینده

کلیدواژه: تجهیزات توانبخشی معلولان تجهیزات توانبخشی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رحیمی افزود: تصویب فوق العاده خاص در واپسین لحظات جمع بندی جداول بودجه ۱۴۰۳ انجام گرفت. این اتفاق با همراهی نمایندگان مجلس دوازدهم با کادر درمان و همچنین در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی درباره تصویب بودجه فوق العاده خاص افزود: هر چند خواسته پرستاران تصویب این قانون با ضرایب بالاتر از ضریب فعلی می‌باشد اما سازمان نظام پرستاری این اقدام نمایندگان را قابل تقدیر می‌داند.

رحیمی ضمن تقدیر از دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های همراه در پیگیری و تصویب این قانون، تصریح کرد: این اتفاق در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی تاکید کرد: با وجود شرایط سخت کاری و نوسانات اقتصادی، پرستاران به شدت تحت فشار بوده و متأسفانه هر روز اخبار نگران کننده‌ای از جای جای کشور به گوش می‌رسد. تصویب فوق‌العاده خاص اتفاقی مبارک اما ناکافی برای ایجاد انگیزه کادر درمان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در ادامه گفت: انتظار ما همراهی دولت با خواسته‌های سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در پیگیری و تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران است.

کد خبر 6095981 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند