Web Analytics Made Easy - Statcounter

مانور تبلیغاتی بر تعاونی های مسکن در حالی از سوی مدیران مربوطه صورت می گیرد، که این ظرفیت اقتصادی در دوای درد مسکن استان فارس بی تأثیر بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مسکن صنعتی پیشران در اقتصاد معرفی می شود که تحریک آن، حرکت سایر ابعاد اقتصادی و به ویژه در بخش اشتغال را به دنبال دارد؛ نقش صنعت مسکن در افزایش اشتغال در حالی برجسته معرفی می شود که داشتن مسکن به عنوان یکی از شاخصه های رفاه و حق هر شهروند نیز در قانون اساسی معرفی و بر آن تأکید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه مقرر شده است گلابی ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن از سوی شهروندان کشور چیده شود، اما با توجه به گلابی های چیده شده در موضوعی چون برجام، خانه دار شدن ثبت نام های این طرح نیز با ابهام روبروست؛ ابهامی که سهم استان فارس از آن، ۴۸ هزار و ۳۸۶ واحد است و نگرانی از ین ابهام آنجا مضاعف می شود که  ۲۵ هزار واحد آن در شهر صدرا ساخته خواهد شد؛ صدرایی که مشکلات مسکن مهر و تعاونی های مسکن در آن همچنان پابرجاست.

تلخی به انجام رسیدن یا نرسیدن طرح مسکن ملی در حالیست که قبل تر از این ظرفیت تولید مسکن در استان فارس وجود داشته است اما به دلیل ضعف عملکرد متولیان، این فرصت برای استان فارس سوخت شده و امروز دیگر خود به تهدیدی تبدیل شده است.

حکایت «تعاونی های مسکن» در استان فارس، مثنوی هفتاد من کاغذی از درد است که به ویژه در دولت تدبیر و امید به جای بهره برداری از آن، برخی مدیرانش محصول آن را به سنگی شبیه دانستند که دیوانه ای در چاهی انداخته و هیچ عاقلی را توان بیرون آوردن آن نیست.

از مهمترین ظرفیت های اقتصادی که در موضوع تأمین (و به عبارتی عرضه) مسکن بسیار تأثیرگذار است، تعاونی های مسکن می باشند که در آن با تجمیع سرمایه های خرد، صاحب خانه شدن شهروندان امکان پذیر می شود. بستری اقتصادی که به دلیل ضعف نظارت دولت در تعاون، نارضایتی اعضای این تعاونی ها را به دنبال داشته است.

به گفته متولیان در مجموعه تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی فارس، از بین ۵۵۰۰ شرکت تعاونی در استان فارس، ۶۰۰ شرکت در حوزه مسکن فعال و فارس از لحاظ ساماندهی شرکت‌های تعاونی مسکن در کشور پیشرو است.

۶۰۰ تعاونی مسکن در حالی به فعالیت مشغول هستند که غالب این واحدها در تأمین مسکن اعضای خود با مشکل مواجه شدند و برخی از این مجموعه ها به دلیل ایجاد نارضایتی با اعتراضاتی از سوی اعضا روبرو شده اند؛ البته از این قصه نیز نباید ی تفاوت گذشت که برخی از تعاونی های مسکن از قانون عبور کرده و با تابلوی تعاون اما به فعالیت های عمرانی شبیه با شرکت سهامی می پردازند.

به نظر این آمارسازی ها و آماربازی ها، یارای درمان دردهای استان فارس را ندارد؛ شاید مهم ترین درد اقتصاد در استان فارس، آمار باشد که اسباب پیشتازی در کشور را به دنبال داشته، حال آنکه کیفیت های اقتصادی در این استان با مشکل مواجه است.

قرینه این ادعا را شاید بتوان در آماری دنبال کرد که به شاخص فلاکت معروف است و استان فارس به لحاظ مجموع دو شاخص ناخوشایند بیکاری و تورم در کمترین میزان و بهترین حالت در کشور است، اما با اعلام تعداد ثبت نام کنندگان در سامانه مقرری بیمه بیکاری، رتبه برتر از آن استان فارس می شود که به معنای بدترین وضعیت برای نیروی کار است!!

پیش تر خبرگزاری فارس در یادداشتی به بررسی ‌تخلفات در اتاق تعاون استان فارس پرداخت و  همچنان معتقد است که بخش تعاون در استان فارس جایگاهی می باشد که رصد دقیق مجموعه های نظارتی به ویژه سازمان بازرسی استان را طلب می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن درد اقتصاد تعاونی تعاونی های مسکن استان فارس تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد

وقوع رعد و برق در آسمان استان فارس موجب تلف شدن ۵۰ راس دام سبک عشایر مناطق عشایری دشت ارژن، بن رود و زنگنه و ۲۵ راس دام در شهرستان خنج شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بارش شدید باران در نقاط مختلف استان فارس سبب آب‌گرفتگی و سیلابی‌شدن مسیل‌ها و کندی تردد در برخی از محورهای مواصلاتی استان شد و براساس اعلام کریمی؛ مدیرکل امور عشایر فارس این بارش‌ها و وقوع رعد و برق به  تلف شدن 50 راس دام سبک عشایر مناطق عشایری دشت ارژن، بن رود و زنگنه و از بین رفتن  25 راس دام در شهرستان خنج منجر شد.

به عشایر خسارت دیده، اقلامی همچون پلاستیک، لوازم خوراکی و پتو توزیع شد و با توجه به اعلام هشدار‌های بارندگی از تاریخ 15 الی 17 ماه جاری به تمام خانوار‌های عشایر کوچرو و ساکن تاکید شد که از اتراق، و نصب چادر در ارتفاعات و کنار رودخانه‌ها خودداری کنند.

مدیرکل امور عشایری استان فارس در ادامه از تخریب اکثر راه‌های عشایری مناطق غربی استان به دلیل شدت بارش‌های سامانه اخیر خبر داد و گفت: اکثر راه‌های عشایری که ما 10 روز پیش ترمیم کرده بودیم، دوباره تخریب شدند.

وی با ذکر این نکته که با کمک هلال احمر توانستیم بخشی از چادر‌های تخریب شده عشایر را جایگزین کنیم، از تلاش برای ادامه این جایگزینی خبر داد.

کریمی در خصوص جبران خسارت‌ها تصریح کرد: اطلاعات دقیق میزان خسارت‌ها را جمع‌آوری کرده و به استانداری ارسال می‌کنیم و در صورتی که تأمین اعتبار انجام شود، خسارات عشایر پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در خصوص ترمیم راه‌های عشایری هم باید دوباره اعتبارات پیش‌بینی کنیم تا بتوانیم ترمیم انجام دهیم، گفت: البته در بحث لوازم زندگی نظیر اغذیه، لباس، پتو و... تا آنجایی که توانستیم به صورت میدانی کمک انجام داده‌ایم.

تکذیب خبر خسارت به 2 هزار تن گندم در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج نیز ضمن تکذیب خبر خسارت به دو هزار تن گندم این شهرستان در اثر آب گرفتگی، گفت: از میزان 13هزار و 469 تن گندم خریداری شده در دو مرکز خرید شهرستان، 13هزار تن به سیلو‌های استان فارس و سایر استان‌ها ارسال شده و میزان اندک باقیمانده در انبار‌های سرپوشیده نگهداری و در حال حمل است.

علی علی پور بیان کرد: طی خبری که به نقل از فرماندار شهرستان خنج، روز شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه در بخش خبر ساعت 21 شبکه یک صدا و سیما پخش شد، متاسفانه خبر انتقال گندم به سیلو‌های ذخیره به دلیل اشتباه خبرنگار در تهیه خبر با عنوان آب گرفتگی و خسارت به گندم‌های شهرستان خنج منتشر شده است.

این مقام مسئول افزود: در روز شانزدهم اردیبهشت ماه به همراه اسفندیاری فرماندار شهرستان خنج و خوبیاری دادستان شهرستان ضمن حضور در مرکز خرید گندم این شهرستان با بررسی میزان محصول خریداری و ارسال شده، فرماندار شهرستان قویاً خبر ارسالی درخصوص خسارت به دو هزار تن گندم در اثر سیل و آب گرفتگی را تکذیب کرد و انتشار آن را اشتباه خبرنگاری عنوان کرد.

علی پور تصریح کرد: در این بازدید مستندات مربوطه به سمع و نظر فرماندار و دادستان شهرستان خنج رسید و مشخص شد از ابتدای سال جاری تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت ماه میزان 6 هزار و 769 تن گندم در مرکز خرید خنج خریداری شده که به مراکز خرید استان فارس و خراسان رضوی ارسال شده و میزان گندم باقیمانده این مرکز فقط 367 تن که در انبار سرپوشیده نگهداری و در حال بارگیری است.

وی با بیان اینکه در پی بارش شدید باران و تگرک و جاری شدن سیلاب در شهرستان خنج، ستاد بحران این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل جلسه داده بود، گفت: طی گزارشات به دست آمده، جاری شدن سیل موجب تلف شدن 25 راس دام شده است. همچنین بارش باران و تگرگ به جاده‌های بین مزارع، مزارع گندم و جو و باغ‌های مرکبات و نخیلات خساراتی وارد کرده که در این زمینه 3 گروه برای بررسی میزان خسارت‌ها به مناطق مختلف بخش‌های مرکزی، محمله و خنج اعزام شده و در حال جمع بندی میزان خسارت برای ارسال به مرکز استان هستیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان