Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه سبک حضور اصلاح‌طلبان در صحنه «ایستادن در غبار و سکنی گزیدن در ابهام» است، گفت: این راهبرد به آن‌ها این توانایی را می‌دهد که در داخل و خارج کشور گستره‌ای از سلیقه‌های گوناگون و از گوگوش تا سروش را پای صندوق‌های رای بیاورند و چنین صف‌بندی را در برابر انقلاب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 12:31 - 10 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۹۱۲ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمدکاظم انبارلویی در کانون حزب موتلفه اسلامی استان تهران که به مناسبت سالگرد حماسه نهم دی در موسسه فرهنگی آموزشی موتلفه اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه «۹ دی» روز شکست دومین نبرد نرم آمریکا علیه ایران است، گفت: آمریکایی‌ها از ابتدای انقلاب سه راهبرد در سه لایه در قبال انقلاب اسلامی پیش گرفتند که هدف اصلی آن‌ها فروپاشی و براندازی است و گفتند اگر در این مرحله هم نتوانستیم کاری کنیم، اخلال در نظام و به هم زدن ویترین حکومت دومین راهبرد است و سومین راهبرد هم جلوگیری از پیشرفت و توسعه روز افزون ایران اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه ظرف ۴۰ سال گذشته به طور همزمان این سه لایه برخورد آمریکا با انقلاب را تجربه کرده‌ایم، تصریح کرد: آمریکا در راستای براندازی نظام راهبردش را به این سمت نشانه رفته بود که به سمت عدم مشروعیت نظام برود بنابراین هر انتخاباتی برگزار می‌شد، تحریم انتخابات و رای را در برنامه خود داشتند.

انبارلویی با بیان اینکه از سال ۷۶ به بعد راهبرد آن‌ها عوض شد و حمایت از یک ضلع از رقابت را در دستور کار خودشان قرار دادند، گفت: به همین دلیل اولین نبرد نرم آمریکا در سال ۷۸ کلید خورد و دومین پروژه براندازی آن‌ها در سال ۸۸ بود. بیشتر بخوانید:
موسوی گفت اگر انتخابات مجددا برگزار شود و پیروز نشوم باز هم نتایج را نمی‌پذیرم
اصلاح‌طلبان تا کنون در پاسخ به این پرسش که چه چیزی را می‌خواهید اصلاح کنید، پاسخی نداده‌اند وی ضمن اشاره به اینکه در این سال‌ها با جریانی روبه‌رو هستیم که خود را اصلاح طلب می‌نامد تصریح کرد: لذا در فهم جریان اصلاح‌طلبی و اینکه رقیب ما کیست، خیلی باید دقت کنیم؛ اصلاح‌طلبان تا کنون در پاسخ به این پرسش که چه چیزی را می‌خواهید اصلاح کنید، پاسخی نداده‌اند؛ ولی در گفتمان و گفتار سیاسی خودشان اصلاح دین و سیاست جامعه برحسب استاندارد‌های غربی و لیبرال را پیش می‌برند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه سبک حضور آن‌ها در صحنه «ایستادن در غبار و سکنی گزیدن در ابهام» است، گفت: این راهبرد به آن‌ها این توانایی را می‌دهد که در داخل و خارج کشور گستره‌ای از سلیقه‌های گوناگون و از گوگوش تا سروش را پای صندوق‌های رای بیاورند و چنین صف‌بندی را در برابر انقلاب داشته باشند.

انبارلویی افزود:‌ این راهبرد به آن‌ها کمک می‌کند که از منافقین تا سلطنت‌طلبان و بهائیان و کمونیست‌ها و ضد انقلاب و حرام‌خواران و فراریان خارج تا مجمع روحانیون مبارز و حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب را در بر بگیرند و ما در این ۲۰ سال چنین رقیبی داشته‌ایم.

آن‌ها با اسلام سیاسی و حکومت دینی چالش جدی دارند وی با تاکید بر اینکه دال مرکزی گفتمان آن‌ها غرب‌باوری و ترویج ارزش‌های غربی است و این رابط وصل آن‌ها از داخل به خارج و از خارج به داخل است، بیان داشت: آن‌ها با اسلام سیاسی و حکومت دینی چالش جدی دارند و از هیچ فرصتی برای شبهه‌افکنی در مورد مشروعیت و کارآمدی حکومت دینی فروگذار نمی‌کنند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: آن‌ها بی شناسنامه هستند، ولی در وقت مقتضی چندین شناسنامه از جیب خودشان بیرون می‌آورند و یک ترکیب درهم تنیده مستحیل درست کرده‌اند که هرکسی بدون مرز، غیر از انقلابیون راستین و متعهدان به ولایت در آن قرار می‌گیرد.

 ۱۸ تیر ۷۸ و در سال ۸۸ دنبال براندازی نظام بودند انبارلویی با بیان اینکه می‌گویند ایران باید به جامعه جهانی بپیوندد، مسئولیت قبول کند و روابطش را با آمریکا عادی کند، تصریح کرد: همیشه در موضع طلبکاری هستند و با آن که خود را اصلاح‌طلب می‌دانند به کمتر از انقلاب رضایت نمی‌دهند و در ۱۸ تیر ۷۸ و در سال ۸۸ این مسیر را طی کردند و دنبال براندازی نظام بودند.

وی تاکید کرد: ویترینی درست کرده‌اند که از انقلابی ضدانقلاب و چپگرای لیبرال و اسلام‌گرای مدرنیسم و پست مدرنیسم و فرصت‌طلبان و وزرای قلدر و روسای جمهور طلبکار و مسئولان غیر پاسخگو و نمایندگان در کسوت اپوزیسیون را زیر این خیمه جمع کرده‌اند.

هنر آن‌ها تولید حیرانی است و این هنرشان را تقریباً یک هفته مانده به انتخابات رو می‌کنند معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ضمن اشاره به اینکه ما در انتخابات آینده با این جماعت که با ترکیب جدیدی روی صحنه می‌آیند، رقابت خواهیم کرد، اظهار داشت: هنر آن‌ها تولید حیرانی است و این هنرشان را تقریباً یک هفته مانده به انتخابات رو می‌کنند و فضا را به قدری آشفته می‌کنند که جمع کثیری در حیرانی به سر می‌برند که ما به چه کسی رای دهیم.

راهبرد آن‌ها اول خروج از حاکمیت و بعد خروج بر حاکمیت است انبارلویی با بیان اینکه در این وادی حیرانی و حیرت، شروع به سربازگیری می‌کنند و حتی از جریان اصولگرا هم سرباز می‌گیرند، اظهار داشت: آن‌ها به صحنه انتخابات می‌آیند که رای بیاورند و وارد حاکمیت شوند؛ اما راهبرد آن‌ها اول خروج از حاکمیت و بعد خروج بر حاکمیت است.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۷۸ بعد از قضیه تحصن مجلس و آن ۸ ماه سال ۸۸ چنین راهبردی نمایان است، تصریح کرد: اگر رای بیاورند این دو راهبرد را دارند و اگر رای نیاورند زیر میز می‌زنند و می‌گویند که به خیابان‌ها بریزید.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی ضمن تاکید بر اینکه باید تکلیفمان را با این جریان روشن کنیم، گفت: ما باور داریم که پاسدار حقیقی جمهوری اسلامی هستیم و باید نظام را با مردم سالاری سرپا نگه داریم و نگذاریم آمریکایی‌ها دکور و ویترین جمهوریت را در ایران به هم بزنند، چون در ۲۰ سال اخیر دو سه بار این مسیر را رفته‌اند و نتوانسته‌اند.

نباید رقابت را صفر و یکی کنیم و باید به رای مردم احترام بگذاریم وی با تاکید بر اینکه نباید رقابت را صفر و یکی کنیم و باید به رای مردم احترام بگذاریم، تصریح کرد: باید اخلاق رقابت را رعایت کنیم ولو اینکه رقیبمان پایبند نباشد و برای رسیدن به پیروزی وحدت و همگرایی را به عنوان ضرورت عقلی می‌دانیم.

انانیت و نحنانیت؛ ممنوع
انبارلویی ضمن اشاره به اینکه سهم‌خواهی سهم مهلک رسیدن به لیست واحد است و ما را در برابر یک معادله ۳۰ مجهولی قرار می‌دهد که بعد از انتخابات هم نمی‌توانیم معادله را حل کنیم، تصریح کرد: هرکس با پرچم انانیت(غرور)، نحنانیت(ما بینی) و حس خودمردم‌بینی که ممکن است در بعضی از نامزد‌های انتخابات دیده شود در ائتلاف قدم بگذارد، قطعاً پرچم ائتلاف را پایین خواهد کشید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حزب موتلفه کاظم انبارلویی انتخابات 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌

امیرحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، رأی دادن برای هریک از افراد جامعه یک حق مسلم است، بنابراین باید از این حق دفاع کرد و اگر این حق مطالبه نشود در نهایت منجر خواهد شد انتخاب‌گری و تصمیم‌گیری برای افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند از بین برود.

وی افزود: راه حل رفع موانع و مشکلات، حضور آگاهانه در انتخابات است و باید تلاش کنیم و نامزدی را که به نظر ما گره گشای مشکلات است رأی بدهیم زیرا اگر من و شما رأی ندهیم، امور مملکت اداره نخواهد شد.

فراهانی ادامه داد: اگر مجلسی قوی‌تر داشته باشیم، بدون تردید دولتی قوی و مقتدر نیز خواهیم داشت و به عقیده من، ریشه عمده ضعف‌ها و مشکلاتی که در کشور داریم، به مجلس شورای اسلامی برمی‌گردد.

وی گفت: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آن‌هاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم با دقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

فراهانی ادامه داد: انقلاب اسلامی در ۴ دهه اخیر همواره روند صعودی خود را حفظ کرده و تلاش شده با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی خود، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ کند

وی اضافه کرد: مردم ملایر همواره نسبت به گردهمایی و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه‌ای داشتند که آخرین نمونه آن را می‌توان حضور در راهپیمایی روز قدس مشاهده کرد، مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی نیز نتوانسته بر حضور مردم تأثیر منفی بگذارد.

فراهانی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی کشور در زمان جنگ به‌مراتب بیشتر از امروز بود؛ اما مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات اعتقاد داشتند، این اعتماد امروزه نیازمند ترمیم دوباره است، برخی از مدیران با اقداماتی اشتباه به این اعتماد خدشه وارد کردند که در سایه دولت مردمی می‌توان نسبت به حل آن امیدوار بود.

وی گفت: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را در راستای تحولات شگرف سیاسی و اقتصادی اعلام کرده بود و انتخابات این دوره نیز ادامه همان مسیر است. باتوجه به گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد تغییر نسل در مدیران هستیم؛ ازاین‌جهت نیز انتخابات این دوره حائز اهمیت است.

کد خبر 6097875

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران