Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای کار بیمارستان امام خمینی کرج: چرا با وجود 6 بار مزایده ناموفق استاندار البرز، دادستان کرج، نمایندگان مجلس و دیگر متولیان امر که قدرت تصمیم گیری دارند ترک تشریفات را در دستور کار قرار نمی دهند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم طاهری درباره آخرین وضعیت بیمارستان امام خمینی کرج که طی دو سال اخیر مورد بی مهری مسئولین قرار گرفته است به خبرنگار تیتریک، گفت: متاسفانه برای این مجموعه درمانی مزایده پشت مزایده برگزار می شود اما با توجه به عدم حصول نتیجه، پرسنل بیمارستان همچنان در بلاتکلیفی به سر می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس شورای کار بیمارستان امام خمینی کرج افزود: پس از مزایده بیست و ششم ماه گذشته که با مخالفت متولیان امر همراه شد، هیچ کسی از ششمین مزایده نیز که طی روزهای اخیر برگزار شد استقبال نکرد، با توجه به این وضعیت سوال ما این است که چرا ترک تشریفات نکرده و بجای آن مذاکره با پزشکان را در دستور کار قرار دهند؟    وی بهترین راهکار را برگزاری نشستی توسط کارگروه پزشکان و پرسنل با استاندار البرز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سازمان همیاری شهرداری ها دانست و اظهار داشت: باید مرکز درمانی امام خمینی به دست پزشکان و عوامل اجرایی اداره شود.   طاهری تصریح کرد: بر اساس اصل 44 قانون اساسی بیمارستان می تواند به پزشکان و پرسنل واگذار شود و استاندار راهکارها را از عوامل اجرایی مجموعه درمانی امام خمینی مطالبه کند تا برای راه اندازی مجدد بیمارستان گام های مثبتی برداشته شود.   وی با اشاره به اینکه پرسنل و مردم چه گناهی دارند که اسیر 6 مزایده نافرجام شده اند، گفت: بیمار با هزار امید به بیمارستان مراجعه می کند اما با درب بسته مواجه خواهد شد و به بیمارستان های کمالی و ... منتقل می شود.   وی افزود: متاسفانه طی روزهای اخیر شاهد بودیم که یک بیمار بدحال با پراید وارد مرکز درمانی امام خمینی شد اما به واسطه عدم دریافت خدمات، درصدد زیر گرفتن پرسنل بود یا در اتفاق دیگری پدر حجت الاسلام سعیدی رئیس امور مساجد البرز به واسطه عدم پزشک در بیمارستان، در مسیر اعزام به بیمارستان شهید مدنی فوت کردند.   طاهری با اشاره به اینکه متاسفانه جان مردم برای متولیان حل مشکل بیمارستان امام خمینی اهمیتی ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر 3 پزشک در بیمارستان حضور دارند در حالیکه پیش از این 650 پزشک در این مجموعه فعالیت داشتند اما به دلیل برداشتن تعرفه خصوصی این مرکز را ترک کردند.
 
وی تصریح کرد: چرا با وجود 6 بار مزایده ناموفق آقای استاندار و دادستان کرج، نمایندگان مجلس و دیگر متولیان امر که قدرت تصمیم گیری دارند ترک تشریفات را در دستور کار قرار نمی دهند؟ اگر مسئولین ادعای پیگیری دارند چرا در دو سال اخیر اقدامات آنها سرانجامی نداشته است؟    طاهری گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند از حرف تا عمل یک قدم فاصله است اما با توجه به اینکه بیمارستان امام خمینی کرج زیر لوای استانداری البرز است، باید این سوال را مطرح کرد که از بیمارستان تا استانداری چند قدم فاصله است که یکبار شاهد سرکشی سرزده استاندار البرز از این مجموعه نبوده ایم؟    وی افزود: ما درخواست مکتوب خود را به آقای شهبازی ارائه کرده ایم مبنی بر اینکه چرا از جاده چالوس و ... بازدید به عمل می آورند اما تا کنون قدم در بیمارستانی که مزین به نام امام است نگذاشته اند؟  
 
طاهری با اشاره به اینکه از سال 1370 یک زندان در کرج به بیمارستان امام خمینی تغییر کاربری داد و این مجموعه درمانی شکل گرفت، اظهار داشت: ما صدا و سیما را مقصر می دانیم زیرا بارها از آنها تقاضای ورود به این مشکلات را داشتیم اما اقدامی نشد، متاسفانه معضلات به گونه ای پیش رفت که برخی از همکاران ما ناچار به فروش منزل مسکونی، طلاق و کلیه فروشی شدند.
 
وی تصریح کرد: استاندار البرز نیز در راستای برخی تصمیم گیری ها تنها بوده و با توجه به وجود مافیای پشت پرده در مواردی مانند بیمارستان امام خمینی، نظر مخالفان بر مواضع ایشان می چربد.   طاهری گفت: عده ای با تشویش اذهان عمومی اعلام کردند که طلبکاران و پرسنل حکم توقیف اموال گرفته و تجهیزات را از بیمارستان خارج کرده اند اما این موضوع صحت ندارد، در حال حاضر بیمارستان امام خمینی تجهیزاتی دارد که در خاورمیانه حرف اول را می زند.   وی افزود: دستگاه اسپیرال 128 زیمنس آلمان در خاورمیانه نمونه ندارد اما در انبارهای بیمارستان خاک می خورد و قاطعانه می توان گفت با ارزش افزوده کنونی بالغ بر 150 میلیارد تومان تجهیزات در بیمارستان موجود است.   طاهری با اشاره به اینکه متاسفانه وزرای بهداشت (هاشمی و نمکی) به موضوع بیمارستان ورود نکردند، اظهار داشت: امروز در دنیا پر سود ترین صنف، صنف درمان است و تنهاترین صنفی خواهد بود که مهاجرت ندارد اما منفعت طلبی، سوءنیت عده ای، پزشکان را ناچار به خروج از بیمارستان کرد.   نائب رئیس شورای کار بیمارستان امام خمینی کرج در خاتمه از آیت الله حسینی همدانی به واسطه اصرار به عدم تغییر کاربری بیمارستان و کوتاهی دست رانت خواران از اراضی آن، قدردانی کرد.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

به گزارش مشرق، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • آلبرت گودموندسون منتظر اینتر؛ ژرژ ایلنیکنا گزینه جایگزین مهاجم ایسلندی برای نراتزوری
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه