Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار سراوان گفت: با توجه به اینکه روستاییان در حاشیه شهر سکونت دارند و فرهنگ روستا را به این منطقه آورده اند شهرستان سراوان به شهر و روستا معروف شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان، مهران محمودی شهردار، شیرزاد بزرگزاده رئیس شورای شهر و جمعی از اعضای شورای شهر در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان سراوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه مهران محمودی شهردار شهرستان سراوان با بیان اینکه روستاییان با توجه به کار خود در حاشیه شهر سکونت یافته اند و باعث شده فرهنگ روستا به شهر منتقل شود، گفت: بیش از 17 روستا در طول روز در سراوان تولید زباله می کنند و سراوان به شهر و روستا معروف شده است.


وی با اشاره به اینکه 500 میلیون تومان حقوق پرسنل شهرداری سراوان در هر ماه است، افزود: در این شهرستان کارخانه وجود ندارد و تنها منبع درآمد شهرداری دریافت عوارض ساخت و ساز و مغازه ها است.
شهردار سراوان با بیان اینکه طبق طرح جامع شهری، اداره راه و شهر سازی موظف به احداث کمربند ترانزیتی در شهر است، تصریح کرد: در آینده ای نزدیک چندین خیابان در سراوان آسفالت خواهد شد.


وی با بیان اینکه در مسکن مهر سراوان، 12 هزار نفر سکونت دارند و کار تکمیل زیر ساخت ها زمان بر خواهد بود، اظهار داشت: علما و روحانیون می توانند نقش مهمی در رفع سد معبر ایفا و از تریبون های خود در این زمینه استفاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری در ادامه این جلسه با بیان اینکه محور کار مسلمانان قرآن است و باید دلسوز مردم باشیم، گفت: شورای شهر سراوان باید دغدغه رای مردم و آبادانی را داشته باشد.


وی دلسوزی، مشورت، توکل به خدا و وفای به عهد را راهی برای پیشبرد اهداف شورا دانست، و تصریح کرد: با توجه به اینکه برای حفظ خاک  ایران اسلامی شهیدان زیادی را تقدیم کرده ایم باید ملاحظات را کنار بگذاریم و آبادانی سرلوحه کار ما باشد.


امام جمعه سراوان با اشاره به اینکه شورای شهر در جهت فرهنگ سازی و حل مشکلات شهر باید پشتیبان شهردار باشد، اذعان داشت: سراوان شهرستان مرزی است و از لحاظ زیبایی مبلمان شهری باید نمادی برای کشور باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: زیباسازی در  ورودی و خروجی شهر سراوان از لحاظ روانی دارای اهمیت است.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۸۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان